Rólunk

A Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft. célja a város fejlesztése hazai és európai uniós pályázatok segítségével, a városi nem lakhatási célú ingatlanok tudatos, költséghatékony üzemeltetésével. Cégünk szakemberei felkészültek, komoly hazai és nemzetközi pályázati tapasztalattal rendelkeznek. A külterületi reklámeszközök segítségével szeretnénk a helyi vállalkozások számára lehetőséget biztosítani a gyöngyösiek hatékony elérésére. Hiszünk az egységes, tiszta kommunikációban, hiszünk a társadalmi bázisú, átgondolt, egymásra épített projektekben. Cégünk a Gyöngyös Városi Önkormányzat-, illetve helyi civilszervezetek megbízása alapján összesen 40 pályázat megvalósítását koordinálja. Ezek közül 28 pályázat  megvalósítás előtt/alatt áll, 4 darab a Kft. által ebben az évben-, valamint 3 darab korábban benyújtott pályázat vár támogatási döntésre, vagy már magára a támogatási szerződésre, illetve 5 darab pályázat van a kötelező fenntartási időszakban. Örömmel fejlesztünk!     

Munkatársaink

Dr. Lénártné Benei Anikó

ügyvezető

Telefon: +36309284397

E-mail: benei.aniko@gyvt.hu

A jól átgondolt, projekteket egymásra építő, alulról építkező fejlesztési stratégiában hiszek. Több évtizedes projektfejlesztői tapasztattal arra törekszem, hogy Gyöngyös meglévő fejlesztéseit véghez vigyük és minél több új lehetőséghez jusson a város és annak lakossága. Hiszem, hogy egy vállalkozás is működhet úgy mint egy őszinte család: ha bízunk egymásban, nincs megoldhatatlan feladat.  

Kalina Tímea

ügyvezető helyettes

Telefon: +36705326926

E-mail: kalina.timea@gyvt.hu

A káosz átlátható! Hiszek benne, hogy egy cég sikere a csoportmunkában, a kreativitás-ban rejlik. Ezért próbálom maximálisan, mindennapi munkámmal segíteni az iroda működését, kollégáim szakmai fejlődését. 

Hamza Éva Kata

projektmenedzser

Telefon: +36302251801

E-mail: hamza.eva.kata@gyongyosph.hu

Több, mint 15 éve programtervezéssel, projektgenerálással és megvalósítással foglalkozom. Az Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökségnél a tervezés, projektfejlesztés területén önkormányzatokkal, vállalkozásokkal dolgoztam a sikeres projektmegvalósítás érdekében. A Miniszterelnökség fejlesztési tanácsadójaként a projektgenerálás és a szakmai koordináció mellett helyszíni ellenőrként dolgoztam közel 4 évig. Terület- és vidékfejlesztőként jelenleg az önkormányzati és civil szféra hazai és Európai Uniós forrásfelhasználását támogatom projektmenedzserként.

Lőrincz-Sárkány Krisztina

pénzügyi vezető

Telefon: +36204961223

E-mail: sarkany.krisztina@gyvt.hu

Munkámat az átláthatóság, az eredményorientáltság, a feladatok határidőben és meghatározott költségkereteken belül történő maradéktalan elvégzése jellemzi. Feladataim ellátása során elengedhetetlen a rendszerszemlélet, a társterületekkel és egyéb szervezetekkel történő folyamatos és hatékony kommunikáció. Nagy hangsúlyt fektetek a felkészültségre – az adott ágazati sajátosságok, a vállalati kultúra, működési környezet, a versenypiaci helyzet megismerésére. Feladataim elvégzéséhez – a hatékony problémamegoldó képességen túl – elengedhetetlen a stratégiai szemlélet, az agilitás és rugalmasság.

Ádám Zoltán

projektmenedzser

Telefon: +36302323945

E-mail: adam.zoltan@gyvt.hu

Mindig van mit tanulni! A csapat legfiatalabb tagjaként ebben hiszek és ezt tapasztalom. Az elmúlt öt évben pályázatírással, projektmenedzsmenttel és rendezvényszervezéssel foglalkoztam, önkormányzati és vállalkozási oldalon egyaránt.  

Pap Hajnalka

projektmenedzser

Telefon: +36307211802

E-mail: pap.hajnalka@gyvt.hu

Több mint húsz éves hazai és nemzetközi projektmenedzseri tapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem, hogy nincs megoldhatatlan feladat, ha egy közösség összefog. Mindent szeretek, ami közösségbe vonja az embereket, hiszek a csoportmunkában, de egyedül sem ijedek meg a feladatoktól.  

Gonda Tivadar

marketing menedzser

Telefon: +36205556014

E-mail: reklam@gyvt.hu

A gyöngyösi köztéri reklámokkal 2005. júliusától foglalkozom, 2016. óta a Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft tagjaként. Részt vettem a városi reklámkoncepció és a helyi településképi rendelet kidolgozásában, most pedig a köztéri média fejlesztésén dolgozom. Feladatom továbbá a reklámügynöki tevékenység. A Kft reklám közvetítőként kapcsolatban áll az országos hálózattal rendelkező nagy reklámcégekkel is. Gyöngyös területén felmerülő hirdetési igénnyel hozzám kell fordulni a fenti elérhetőségek valamelyikén.

Céginformációk

Adószám:

25304222-2-10

Cégjegyzék szám:

10-09-035237

Bejegyző cégbíróság:

EGRI TÖRVÉNYSZÉK CÉGBÍRÓSÁGA
3300 Eger, Hatvanasezred u. 1.


A köztulajdonban álló gazdasági társaságok működésének átláthatóbbá tételéről szóló 2009. évi CXXII. törvény értelmében az alábbi információk kerülnek közzétételre:

Ügyvezető munkaviszonyának megszűnése:

A munkáltató azonnali hatállyal visszahívhatja a munkavállalót a vonatkozó jogszabályok keretén belül.

A munkavállaló 30 napos felmondási idővel szüntetheti meg munkaviszonyát.

Beszámolók

2015

2016

2017

2018

2019

Lépjen velünk kapcsolatba!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Gyöngyösi Várostéség Fejlesztő Kft. 

Örömmel fejlesztünk!

®

Gyöngyösi Várostérség Fejlesztő Kft. 

3200 Gyöngyös Fő tér 10. 

Tel: +36/37/950-705

E-mail: info@gyvt.hu

Adószám: 25304222-2-10
Cégjegyzék szám: 10-09-035237

Bejegyző cégbíróság: EGRI TÖRVÉNYSZÉK CÉGBÍRÓSÁGA
3300 Eger, Hatvanasezred u. 1.

© 2020 Proudly created by ZED

3200 Gyöngyös Fő tér 10.

info@gyvt.hu